Публикации

Споделен практически опит

„Единственият тест за една идея или концепция е въпросът: „Върши ли работа?”. Най-добрите книги и…

Мария Радева|Автор
27 мар. 2011

„Единственият тест за една идея или концепция е въпросът: „Върши ли работа?”. Най-добрите книги и статии са написани от мъже и жени с практически опит. Това са хора, които са постигнали реални успехи, обикновено след като са срещнали огромни затруднения и спънки. В резултат от тези предизвикателства те са си поставили ясни цели, управлявали са добре времето си, научили са основните умения за постигането на значими резултати. След което са подсилили всичко, което правят, с решителност и упоритост. …”

Из интервюто на Брайън Трейси „Без творческо мислене няма успех”, Сп. Мениджър, 02.2011

 Ако преди два месеца бях прочела това интервю, то тези думи на световноизвестният мотивационнен лектор и автор в областта на бизнес успеха и личностното развитие бих използвала за мото на новата ми книга. Тези думи синтезират целите, които си поставям, с материалите, които публикувам. Практичност, полезност, и пак практичност – е стандартът, който предлагам на читателите и ползвателите на сборника съдебна практика с коментар „Санкциониране на  лечебните заведения по ЗЗО”. https://mariaradeva.com/?page_id=1349

 

2 comments

  • Книгата е много добра , защото е полезна! Препоръчвам я на управителите на лечебни заведения за болнична помощ и на всички работещи с РЗОК.

Напишете коментар